top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Ravintola Kumma Junk bar & lounge - Tampere

Tästä on nyt hetki, kun tänne kummalliseen ravintolaan sattumalta eksyimme mutta ravintola yllätti positiivisesti ainakin palvelun ja ruuan puolesta. Itse ravintola oli sisustukseltaan kummallinen, mutta rennon paikan oloinen. Ei ehkä sisustukseltaan niin minun makuuni mutta kotoisa ja rento meininki.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka erittäin hyvää. Maistelimme useammankin "Kumman namipleiteistä" ja kaikki oli hyviä. Erityisen hyvää oli lihapleitti. Ribsien liha irtosi luista niinkuin pitääkin.. nam!

Näitä olisi voinut syödä enemmänkin. Pleitit oli siis hieman pienempiä 10e annoksia. 

Täytyy toisella kertaa käydä maisteleen pääruokia. Todellakin, tästä ja hyvä mieli ja aivan varmasti tänne tulee mentyä uudelleenkin. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Ravintola Kumma Junk bar & lounge

Aleksanterinkatu 20, Tampere

Http://www.ravintolakumma.fi

bottom of page