top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Pancho Villa (Satakunnankatu) - Tampere

Pitkästä, pitkästä aikaa ajattelin käydä syömässä Pancho Villassa ja katsoa mitä olisi tarjolla. Onko paikka parantunut vai mihin suuntaan on menty. Käyntini jälkeen kaivelin netin syövereitä ja löysin EAT.FIstä. oman arvosteluni joka tosin on Pancho Villan hämeenkadun ravintolasta, mutta kuitenkin. Tuo noin 6-7 vuotta vanha arvosteluni melkeinpä sopisi tähän edelleen kuin nenä päähän :)

Pancho Villa (Hämeenkatu 23) 8.10.2011

"Jätti Valkosipulihampurilaisella. Siisti teemaan sopiva sisustus. Suositun oloinen ravintola (paljon nuorisoa), melkein kaikki pöydät täynnä. Mutta itse ainakin petyin. Odotin jotain parempaa sen perusteella mitä kyseisestä ketjusta olen kuullut.. Ruoka annos oli jotenkin mauton, kuiva, ranskalaiset jauhoisia, remudippi minun makuuni jotain kauhean makean imelää, tuli mieleen enemmänkin jokin salaatinkastike. Annoksessa ei myöskään ollut mitään salaattia vain hampurilainen ja ranskalaiset. Itseäni harmittaa myös aina kun vedestä otetaan maksu 1e. Palvelu myös nihkeä hymytöntä ja kiireisen oloista. Annoskin vain kiireesti heitettiin pöytään. Samoin lasku tuotiin jo kiireesti vaikka en sitä ollut vielä pyytänyt, hiukan kummastutti, vaikka toki olisinkin sitä seurravaksi pyytänyt. Petyin! ...jos vielä uudelleen tähän ketjuun päädyn niin tilaan ainakin jotain muuta kuin hampurilaisaterian."

Hassua sinänsä, että lopetan tuon vanhan arvosteluni sanoihin ..."tilaan jotain muuta kuin hampurilaisateria" ja nyt kuitenkin, kun täällä poikkesin syömään söin hampurilaisaterian ja vieläpä Valkosipulihampurilaisen :) Nyt en niinkään ehkä pettynyt, koska odotuksenikaan ei ollut kummoinen. Hampurilainen oli jopa ehkä hieman parempi tällä kertaa. Valkosipuli ei toisin maistunut paljon ollenkaan, joten sitä olisi saanut olla enemmänkin ainakin minun makuuni.

Ranskalaiset samanaisia kuin aiemminkin ja täysin suolattomia. Remudippi varmaan myös samaa, ehkä jokin Pancho Villan tavaramerkki jota tuntuu olevan joka annoksen mukana. Arvosteluita lukeneena monet tuota kyllä kehuu, mutta omasta mielestäni tuo on kuin jotain salaatinkastiketta.

Hinta (12,50e) / annoskoko suhde ihan kohdillaan.

Valkosipulihampurilainen - Pancho Villa (Satakunnankatu), Tampere

Tämänkin ravintolan sisustus meksikolaiseen teemaan sopiva, hieman karu ja hämyisä. Palvelu.. noh.. ronskia, suoraanpuhuvaa... ihan ok kuitenkin. Olin paikalla toki hiljaiseen aikaan, joten en tiedä joutuuko ruuhka aikaan odottelemaan ruokaa ja laskua, mutta nyt ainakin tilaus / ruoka / lasku tuli todella nopeasti hoidettua :)

bottom of page