top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Sunnuntaibrunssi - Masu Asian Bistro, Tampere

Pitkästä aikaa brunssilla ja pitkästä aikaa myös Masussa. Masu Asian Bistro löytyy siis Tampereen Hämeenkadun varrelta jos joku ei sitä nyt sattunut tietämään. Google löytää! :)

En ole aiemmin käynyt Masussa sunnuntaibrunssilla ja nyt täytyy kyllä sanoa, että paikka yllätti positiivisesti. 29e hinta hieman mietitytti, mutta hinta ja tarjonta kohtasivat toisensa sopivasti. Poistuin paikalta tyytyväisenä ja oma masu pullollaan :)

Palvelu oli ystävällistä ja rennon reipasta alusta loppuun. Ravintola on mukavan hämyisän tunnelmallinen. Tykkään, ainakin omaan makuuni!

Niin ja siihen brunssiin. Ravintolahan on siis jonkinlainen fuusio aasialainen joten myös brunssi on myös siihen suuntaan. Eli perinteistä kroissantti/puuro ym. brunssia on turha odottaa. Tarjolla oli lukuisa määrä erilaisia salaatteja ja kasviksia/hedelmiä. Tuorettaa leipää ja voita. Voista saa aina plussaa!

Susheja löytyi. Kasvis ja kana curryä. Lohta, ribsejä ja jonkinlaista tonkatsu possua sekä miso keittoa.

Jälkiruaksi löytyi suklaakakkua, creme bruleeta ja pannacottaa.

Tarjonta oli erittäin hyvä. Maistelin kaikki ruuat läpeensä eikä oikeastaan mitään huonoa ollut ollenkaan.

Tämä on toki myös tietysti makuasia.

Nälkä oli kova ja ruoka oli niin hyvää, että unohtui kuvat ihan kokonaan. Instagram tililtäni löytyy jonkinlainen kuva sushi palleroista :)

Suosittelen erittäin lämpimästi muillekin!

bottom of page