Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

RECENT POSTS: 

Parsakaalikeitto - resepti

November 4, 2017

Tämän yksinkertaisempaa ja helpompaa parsakaalikeitto reseptiä ei varmasti olekaan. Tämä on muistaakseni napattu jostain Gordon Ramseyn ohjelmasta en nyt tosin ihan varma ole mutta hyvää tämä kuitenkin on.


Parsakaalikeitto - resepti


1 parsakaali

vettä

merisuolaa

 

Pilko parsakaalista irti kukinnot / nuput mitä ne nyt sitten onkaan. Laita suolaa kiehuvaan veteen ja parsakaalit perään. Anna kiehua 4min. Ota parsakaalit vedestä ja soseuta. Laita keitinlientä maun mukaan joukkoon millaisen koostumuksen haluat. Maistele ja lisää suolaa maun mukaan.


Erittäin hyvää!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Sienitukka - Ruoka, Taide ja Iron Maiden

  • Twitter Round
  • Instagram Black Round