Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

RECENT POSTS: 

Mummon kurkut - resepti

September 15, 2015

Tämä on se legendaarinen mummonkurkku resepti. Monen sattuman kautta käsiini jäi avomaakurkkuja ja jotain niistä piti tehdä joten mummonkurkkuja tekemään. Ja niistähän tuli erinomaisia tai sitten ne vain maistuivat NIiiin hyviltä pitkästä aikaa :)

 

Mummon kurkut - resepti

ainekset:

4 avomaakurkkua

1-2 rkl tilliä

1 tl merisuolaa

2 rkl väkiviinaetikkaa

2 rkl sokeria

 

ohje:

Siivuta kurkut. Nosta siivut purkkiin yhdessä muiden ainesten kanssa. Sulje purkki ja sekoita voimakkaasti. Tarjoile kurkut heti tai nosta ne kylmään. Kylmässä seisoessaan niistä irtoaa nestettä ja ne maustuvat paremmin.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Sienitukka - Ruoka, Taide ja Iron Maiden

  • Twitter Round
  • Instagram Black Round