top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Tervetullut uutuus - Zeytuun - Tampere

Ravintola Zeytuun - Tampereen Tuomiokirkonkadulla erinomainen lisä Tampereen ruokapaikka tarjontaan.

Update 7.11.2017: Toinen ravintola avattu osoitteen Kuninkaankatu 17

Tätä paikkaa on paljon hehkutettu ja sen kyllä huomasi. Paikka on todella suosittu ainakin tällä hetkellä, joten pöydän saa hyvällä tuurilla.

En ole mikään arabialaisen ruuan asiantuntija, mutta omaan suuhuni nämä kasvisruuat maistuivat erittäin hyvältä. Falafeleja, Mezejä ym. mitä noita nyt olikaan sellaista hyvää kuuman kesäpäivän ruokaa :) Muulloin kaipaisin ehkä jotain lämmintä. Annokset siis olivat ainakin omasta mielestäni kaikki kylmiä.

Itse söin Falafel rullan joka maistui todella hyvälle, raikkaat tuoreet ainekset. Annoskoko keskinkertainen.

Otin myös sekamarja Smoothien joka oli myös hyvä ja raikas.

Falafel rulla

Meze annos

Minttu tee

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja homma toimi. Tilaus kassalle ja pöytään odottelemaan. Pientä miinusta täytyy antaa paikan pienistä tiloista ja metelistä joka syntyi kun juomia huristeltiin blenderillä samassa ravintola tilassa.

Tällaisia paikkoja saisi tulla lisääkin Tampereelle ja mielellään myös sellaisia mistä saisi lähi-idän maiden lämpimiä liha ruokiakin. Tällaisille olisi tilausta, kebab, pizza ja sushi paikkoja on jo tarpeeksi!

Suosittelen lämpimästi!

Zeytuun (www.zeytuun.fi)

Tuomiokirkonkatu 21 ja Kuninkaankatu 17

33100 Tampere

bottom of page