top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Olipa hyvää.. Etelän Kebab House, Tampere

Nam! Olipa hyvää.. todella positiivinen yllätys! Etelän Kebab House on remontoitu tulipalon jälkeen täysin ja on taidettu myös ruokaankin panostaa. Ravintolan nettisivuilla lukee että kaikki on laitettu uusiksi niin sisustusta ja ruokalistaa myöden.. ja siltä myös näytti :)

Kebab ranskalaisilla - Etelän Kebab House, Tampere

Ulkonäöltään paras kebab annos mitä on vastaan tullut. Liha oli hyvää ja kastike (medium) erinomaista. Mukava yksityiskohta, että kastike oli erikseen pienessä kannussa. Kebab annos todellakin viety astetta parempaan suuntaan.

Ystävällinen mukava palvelu ja pöytiin tarjoilu. Täällä voit siis mennä istumaan pöytään ja tarjoilija tulee ottamaan tilauksen niinkuin paremmassakin ravintolassa. Toki voit tilata myös suoraan tiskiltä niinkuin itse tein tietämättäni :)

Etelän Kebab House - sisältä.

Pakko mainita vielä tämä pieni yksityiskohta joka pisti omaan silmääni. Ravintolassa oli tällaiset mielenkiintoiset kattovalaisimet. Omasta mielestäni aika upeat vaikka jokseenkin ehkä hieman diskopallomaiset :)

Etelän Kebab House - lamppu

Astetta parempi kebab mesta! Iso plussa. Suosittelen! ...aivan varmasti käyn täällä uudestaankin. Omasta mielestäni tämä meni Tampereen parhaiden kebab paikkojen joukkoon.

bottom of page