top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Friends & Brgrs, Tampere

Tänne tulee eksyttyä satunnaisin väliajoin yhä uudestaan ja uudestaan joten näin ollen voi todeta, että ei tämä huono voi olla :) Varmaankin yksi Tampereen parhaista eikä hintakaan paha ole.

Monia eri burgereita maistelleena ei oikeastaan huonoa ole vastaan tullut. Ainoa mistä en oikein välittänyt oli jokin kanahampurilainen. Ehkä kaikkein eniten ole kuitenkin tykästynyt ihan perus Friends tai classic burgereihin. Pekoni burgeri on toki aina hyvä!

Bacon Burger Meal - Friends & Brgrs, Tampere

Friends & Brgrs on mielestäni parantanut / kehittynyt siitä kun siellä ensimmäisen kerran pyörähdin.

Varsinkin iso kiitos takeawayn parantumisesta juomien pakkauksen osalta. Ravintolan avaamisen jälkeen ei ollut mitään mihin juomia olisi pakattu.

Voit lukea aiemman kirjoitukseni tästä: Eka kerta - Friends & Brgrs, Tampere

Ranskalaiset ovat hyviä ja rapeita joihin toki edelleen kaipaisin lisää suolaa! Tämä on tietysti toki maku asia ja nyky trendi, että mihinkään ei laiteta suolaa :)

Ranskalaiset suosittelisin syömään paikan päällä jolloin ne ovat sellaisia kuin niiden pitääkin olla. Mukaan otettaessa niistä tulee aika lötköjä ja rapeus hukkuu jo hetken kuljetuksen jälkeen. Toki näin käy mille tahansa ranskalaisille paikasta riippumatta.

Mainitsemisen arvoisia on myös paikan Kahvisuklaapirtelö ja Aioli dippi !!

Classic Burger - Friends & Brgrs, Tampere

Ravintolassa on ystävällinen ja hyvä palvelu. Tilauksen vastaanotto ja maksu sujuu nopeasti, mutta itse ruokaa saa odottaa jonkin aikaa. Kassalta saa maksaessa piippari härvelin joka ilmoittaaa kun ruoka on valmis ja se pitää noutaa tiskiltä. Ihan ok ja toimiva systeemi vaikka itse tykkäänkin enemmän palvelusta ja siitä että ruoka tuodaan pöytään.

Kaikin puolin hyvä Burgeri ravintola jota voi suositella lämpimästi muillekin!!

bottom of page