top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Ravintola Purpur - Tampere

Ville Haapasalon ravintola Purpur rantautui Tampereelle jo jokin aika sitten. Monen monta kertaa on ollut jo mielessä, että pitäisi käydä katsastamassa millaista sapuskaa siellä oikein on mutta aina se on jostain syystä jäänyt. Nyt sitten tässä jouluruokia sulatellessa päätimme lähteä syömään :)

Lueskelin ympäri nettiä arvosteluja paikasta ja täytyy sanoa, että niiden perusteella jo melkeinpä vaihdoimme ravintolaa, mutta lopulta päätimme kuitenkin mennä Purpuriin... hieman pelon sekaisin tuntein astuin sisään ravintolaan ja.... Purpur yllätti positiivisesti!

Ravintola oli ainakin omaan makuuni sisustettu lämminhenkisesti ja tunnelmallisesti hämäräksi.

Palvelu oli alusta loppuun ystävällistä ja mukavaa. Toisin sanoen palvelu pelasi. Kysymyksiin vastattiin ja ruuat esiteltiin asian mukaisesti.

Söimme aika kattavasti koko ravintolan tarjontaa kahden maistelumenun voimin. Itse söin maistelumenu Purpurin josta myös kuvat:

Pelmenit ja Phali

Grillattua munakoisoa, tomaattia ja suluguni-juustoa

Lobio

Kana Sashlik

Talon Sorbetti

Baklava

Ruuissa oli makua ja ruokaa oli riittävästi. Ei siis todellakaan nälkä jäänyt. Otimme vielä maistelumenujen lisäksi yhden Hatsapuri leipän joka oli eirttäin hyvän makuinen.. nam! Leivän hinta olisi saanut olla ehkä muutaman euron halvempi. 12e yhdestä leivästä ehkä hieman liikaa.

Mielestäni ruuat oli positiivinen yllätys ja mukavaa vaihtelua perus ravintola tarjontaan. Kerrankin jotain erilaista ja hyvää.

Hatsapuri leipä

Makujen puolesta ehkä pääruoka Sashlik oli se heikoin lenkki eikä sekään todellakaan mikään huono.

Ruoka oli siis hyvää ja sitä oli riittävästi.. aivan varmasti päädyn tänne vielä uudestaankin syömään ja suosittelen lämpimästi tätä muillekin! ...paitsi jos haluat hampurilaisia tai pitsaa niin siinä tapauksessa suunnista muualle :)

bottom of page