top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Raskasta Joulua 2017 - Kokkola


Raskasta Joulua - Kokkola - 2017

Hilpeän joulu tunnelman saa mukavasti päälle, kun käy kuuntelemassa joululauluja hieman raskaammassa muodossa.... Raskasta Joulua 2017 - Kokkola. Tarkoitukseni oli mennä Tampereen konserttiin, mutta matti myöhäisenä kun heräsin niin liput olivat jo loppuun myyty. No eipä siinä mitään kyllä jonnekin päin Suomea aina mahtuu ja näin päädyin Kokkolaan :)

Hieman jähmeästä alkuvaiheesta Kokkolankin yleisö heräsi henkiin ja lopulta meno oli jo railakasta, katsomossa seistiin ja laulettiin mukana. Mahtavaa!!

Kokkolan jäähalli ei mikään suuren suuri ole näin Tamperelaisen näkökulmasta, mutta tällaisessa konsertissa se tuntui toimivan ihan hyvin. Pienenä miinuksena ainakinn näin talvi aikaan hallin kylmyys. Onneksi en jättänyt takkiani narikkaan, muuten olisi vilu tullut. Tosin loppu konsertista meinasi taas jo tulla hiki :) Tunnelma siis selkeästikin lämpeni loppua kohti.

Raskasta Joulua - Kokkola - 2017

Raskasta Joulua - Kokkola - 2017

Raskasta Joulua - Kokkola - 2017

Tuossa muutama kuva makupalaksi konsertista. Tästä linkistä lisää kuvia jos jotain kiinnostaa.

Konsertti oli aivan mahtava ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin minulle joululaulut istuu paljon paremmin näin raskaassa muodossa !!! ...ensi vuonna uudelleen!!

bottom of page