top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Sunnuntaibrunssi - Ravintola Puisto, Tampere

Uutuuden karhea Ravintola Puisto Tampereen koskipuistossa on ollut valmistumisesta lähtien aika ajoin ruuhkaisen oloinen paikka. Eikä siinä mitään ihan siistiltä se näyttää ja todella hyvällä paikallahan tuo on tammerkosken kupeessa.

Sunnuntaibrunssi piti kokea ei eikun syömään. Maksu kassalle ja lautasta täyttämään. Tarjontaa oli suhteellisen kattavasti. Lämpimien ruokien vähyys kuitenkin hiemän hämmästytti, tarjolla oli vain uuni perunoita joiden kyytipojaksi oli muutamaa erilaista soosia.

Muuten tarjolla oli sämpylöitä, croissantteja, kasviksia, munia, leikkeleitä, hedelmiä, mysliä, makeita leivonaisia jotain rahkakerma jälkkäriä. Mehuja, smoothieita ja kahvia/tee tottkai.

Sunnuntaibrunssi - Ravintola Puisto, Tampere

Tarjonnan parasta antia oli omasta mielestäni Croissantit ja smoothiet. Appelsiiini mehu oli hyvää ei mitään laihaa litkua. Kahvi myös hyvää. Leikkelee hyviä.

Jälkiruoka leivonnaiset oli tosi pettymys ainakin tällä kertaa.. kahta erilaista kakkua ja molemmat todella kuivia/kuivahtaneita ei edes kermavaahto päällä pelastanut tilannetta.

Summarumma rum yhteenvetona... hinta/laatusuhde oli mielestäni ylihinnoiteltu. 22.50e tästä oli mielestäni liikaa.

Ystävällinen ja hyvä palvelu. Miellyttävä miljöö ja ravintolan ikkunoista mukava katsella koskimaisemaa tai muuten kaupungin hulinaa. Harmi että brunssi hieman petti :(

Koskipuisto, 33100, Tampere

bottom of page