top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Kakkuöverit! - Kakkugalleria, Helsinki

Pitkästä, pitkästä aikaa tuli käytyä taas Helsingin Kakkugalleriassa mässäilemässä oikein kunnon kakkuöverit! Fredrikinkadun Kakkugallerissa on siis kakkubuffet (hintaan 12,50e) kahvi + syö niin paljon kakkuja kuin jaksat :) ..ja tulihan sitä kakkua syötyä jälleen kymmenen palaa :) ...katselin vuoden 2012 vanhaa blogi tekstiäni ja olin silloinkin syönyt näköjään yhtä paljon :) ...nytkin olisi ehkä enemmänkin mennyt, mutta ei viitsinyt pilata loppupäivää huonolla ololla :) Suosittelen kyllä lämpimästi tätä kaikille kakkujen ja makean ystäville. Eikä varmasti tunnu siltä että kakku loppui kesken ja mieli tekisi vielä lisää kun kakkuja voi hakea lisää.. ja lisää.. ja lisää :) Tässä kuvat syömistäni kakunpaloista. Sorry sotkuisesta lautasesta, mutta uudet kakunpalat pitää aina hakea samalle lautaselle. Eli buffetin kuvio on se, että tarjoilija antaa tiskistä aina enintään kolme palaa kerrallaan lautaselle ja sitten kun ne on syöty voi hakea uudet samalle lautaselle. Kahvia saa yhden kupillisen ja santsikuppi maksaa 0,50e.

Kakkubuffet - Kakkugalleria
Kakkubuffet - Kakkugalleria
Kakkubuffet - Kakkugalleria
Kakkubuffet - Kakkugalleria
Kakkubuffet - Kakkugalleria

bottom of page