top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Gratinoitu kukkakaalimuusi - resepti

Näin joskus jossain tällaisen ohjeen ja nyt muistin varaisesti pyöräytin mututuntumalla samanlaista. Siksi hieman epämääräinen ohje ja määrät puuttuu. Mutta eihän kokkailu nyt niin tarkkaa ole :) Gratinoitu kukkakaalimuusi Kukkakaalia Kylkisiivuja Valkosipulia Ruohosipulia Emmental juustoraastetta Parmesaani raastetta (Partajugurtti) Paista kylkisiivut rapeiksi paloiksi. Keitä kukkakaali pehmeäksi ja muusaa. Silppua valkosipuli ja ruohosipuli, Sekoita valkosipulia, ruohosipulia, paistetut kylkisiivut ja emmental juustoraastetta kukkakaalimuusin joukkoon. Myös partajugurttia voi lisätä muusiin itse epähuomioissa unohdin :) Laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle emmental juustoraastetta ja parmesaania. Paista n. 200 asteisessa uunissa jonkin aikaa. Tästä tuli todella hyvää... suosittelen!!

bottom of page