top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Google AdSense - Mikä PETTYMYS!

Voihan GOOGLE! ..ei voi muuta sanoa. Olen tykästynyt Googlen moniin palveluihin. Hyvin toimivat ja tietenkin ilmaiset jutut, mitäpä sitä muuta toivoisi. Olen ollut erittäin tyytyväinen... mutta nyt se sitten tapahtui suuri ja mahtava GOOGLE näytti suuruutensa pienelle ja olemattomalla bloggaajalle! Laitoin tässä aikoinaan blogiini Googlen AdSensa mainokset päälle pienen taskurahan toivossa. Ja muutaman kympin tässä olen vuosien varrella taskurahaa sieltä jopa saanutkin, eli kyllä tuo systeemi ainakin toimii :) Tässä päivänä eräänä katselin, että nyt tulossa olisi reilu 100e ..jee! ...JA SITTEN se tapahtui.. Google löi tiskirätillä päin näköä! Sain postin että AdSense tilini on poistettu käytöstä!?!? MITÄ? Miksi ? Sitä Google ei voi kertoa.. ympäri pyöreä "olemme havainneet kelpaamatonta toimintaa" ..siis mitä ? No eipä mitään... postissa oli linkki, että voit valittaa päätöksestä.. eikun valitus menemään. Mutta kun ei AUTA!!. Seuraavana päivänä tuli postia: "kiitos valituksessasi antamistasi lisätiedoista sekä mielenkiinnostasi AdSense-ohjelmaa kohtaan. Olemme tarkastaneet tilisi tiedot uudelleen tarkasti ja huomioineet palautteesi. Asiantuntijamme ovat kuitenkin vahvistaneet, että AdSense-tiliäsi ei voida palauttaa." ...ja postin lopussa kommentti: "Muistuttaisimme, että julkaisijat, joiden tili on poistettu käytöstä, eivät voi enää osallistua AdSense-ohjelmaan." Eli se siitä taskurahojen tienaamisesta sitten. Sinne hukkui reilu 100e eikä varmaan koskaan saa liityttyä AdSenseen uudelleen. Eli enpä voi tienata myöskään Youtuben kautta. No eipä minusta olisi kyllä mitään tubettajaa tullutkaan :) Pitäkääpä AdSensen käyttäjät tämä mielessä. Google saattaa iskeä minä hetkenä hyvänsä ja sulkea raha hananne kertomatta tarkempaa syytä millään tavalla :)

bottom of page