top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Pannukakku valurautapannulla... Nam!

Törmäsin jossain vaiheessa tähän pannukakku ohjeeseen, mutta en saanut silloin tehtyä sitä. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt tässä muutama päivä sitten alkoi tekeen mieli pannaria ja eikun aineet sekasin ja uuniin :) Tulipä hyvää ja todella rapsakan ilmavaa.. tykkäsin! Ehkä olisi saanut olla hieman makeampaa mutta sehän korjaantuu kun päälle laittaa mieleiset höysteet :)

Pannukakku

Kuvassa oleva pannukakku on tosiaan paistettu valurautapanulla uunissa. Pannu on siis piilossa tuolla pannarin alla. Turposi uunissa aika mahtavan kokoiseksi :)

Kiitokset ohjeesta Ruokapankki blogiin

Pannukakku valurautapannulla - resepti

3 kpl kananmunaa

1,75 dl maitoa

3 rkl voisulaa

1 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

suolaa

1,75 dl vehnäjauhoja

Lisäksi:

voisulaa valurautapannulle

Laita kaikki aineet kulhoon ja vatkaa hyvin sekaisin. Voitele valurautapannu ja kaada taikina siihen. Paista pannukakkua 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes se on kypsää. Pannukakku kohoilee kivasti eli se kuuluu asiaan. Sitten vaan herkuttelua omien lisukkeiden kanssa.

bottom of page