Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

RECENT POSTS: 

Nepalilainen Ravintola Himalaya Kitchen - Hämeenlinna

October 31, 2016

Koskaan ei tiedä minne sitä eksyy ja millaista ruokaa tulee vastaan. Viikonloppuna monen mutkan kautta päädyimme Hämeenlinnaan ja sieltä löytyi jostain sisäpihalta (ainakin omasta mielestäni, hieman piilossa) Nepalilainen ravintola Himalaya Kitchen. Todella positiivinen yllätys!

 

 

Ravintola oli aivan täynnä joten päädyimme ottamaan annokset mukaan. Ravintola oli siisti ja Intia/Nepali tyyliin sisusteltu. Ihan miellyttävän oloinen ja lämmin tunnelma.

 

 

Ala Carte listalta Himali Chicken Masala ja Chicken Garlic. Palvelu oli erinomaista, ystävällistä ja nopeaa. Mukaan otettaessa saimme vielä pienen limpparinkin kaupanpäälle. Annoksiin kuului myös Naan-leipä. Ja take-away hintassa oli jotain alennusta.. 10% ehkä.

Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Olisi ehkä jopa riittänyt yksi annos kahdelle puoliksi. Naan-leipä oli juri sellaista kuin pitääkin.... hyvää!

 

 

Kuten huomaatte... ruoka oli niin hyvää että kuvat jäi kokonaan ottamatta :) Aivan varmasti käyn Himalaya Kitchenissä joku päivä uudelleen.. Suosittelen!

 

 

Nepalilainen ravintola Himalaya Kitchen

Raatihuoneenkatu 13, 13100, Hämeenlinna (jonkinlaisella sisäpihalla)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload