top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Lauantain lounas.. Bengol Curry - Tampere

Lauantain lounaalle päädyttiin Tampereen Tullintorin intialaiseen ravintolaan Bengol Curry. Monesti on täällä pitänyt käydä, mutta jostain syystä on jäänyt aina väliin.

Lounas tarjoilu oli hieman tavallisuudesta poikkeava. Lounastiskissä oli vaihtoehtoja kana, liha, kasvis. Kassalla oleva tarjoilija opasti ystävällisesti mikä on homman nimi ja kysyi "iso vai pieni lautanen ja mitä laitetaan!" ..vai kaikkea.

Itse tietenkin otin kaikkea mahdollista isolle lautaselle. Määrällisesti annos oli siis riittävä eikä nälkä jäänyt :) Lounaaseen kuului myös pieni kippo raitaa ja salaatti sekä pala naanleipää... niin ja toki kahvia tai teetä jälkkäriksi. Lounaan hinta 10e

Ruuat oli maultaan ihan ok luokkaa, ei siis mitään tajunnan räjäyttäviä mutta ei myöskään huonoja. Kana oli todella mietoa ja lihassa taas oli potkua enemmänkin. Kasvis vaihtoehdot siitä väliltä. Naanleipä myös ihan ok.. omasta mielestäni esim. Nepalilaisen Katmandun naanleipä on parempaa. Toki makuasia.

Pieni omaan silmääni pistävä miinus oli salaatti. Pieni kippo jäävuori salaattia ja porkkana raastetta. Ei siinä mitään, mutta porkkana oli jo hieman kuivahtanutta ja nahistunutta... EI näin! Olen tähän samaan törmännyt muuallakin.. miksi pilataan yksin kertainen lounas näin pienellä! No ehkei kaikki edes tuota huomaa ja tämä on vain omaa nipotustani :)

Lounas - Bengol Curry, Tampere

Kaiken kaikkiaan ihan ok lounas ja saatan täällä jopa uudelleenkin käydä. Pitää ehkä joskus testata myös lista ruokia. Hinta / laatu / määrä suhde ihan ok!

bottom of page