top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Foodora ja Wolt, Tampere - Hyvin toimii!

Tampereen ruokalähettipalvelut Foodora ja Wolt (Onko näitä muitakin?) molempia on nyt tullut testattua ja hyvin toimii. Itselleni ei nyt äkkiseltään tule mitään negatiivista mieleen. Tilaukset on tullut aina perille ja ihan ilmoitetussa ajassakin. Tilaus systeemi molemmissa saman tyylinen ja hyvin toimiva. Tilaus tehdään kännykällä tai tietokoneella. Viimeisimmän Foodoran tilauksen tein suoraan tietokoneelta nettiselaimen kautta ja hyvin toimi. Tilausta sai seurata näytön ruudulta. Ei siis jäänyt epäselväksi menikö tilaus perille... kun ruudulla jo näkyi polkupyöränkuva kartalla tulossa kohti osoitettamme.

Molemmissa palveluissa voi siis seurata missä vaiheessa tilaus on menossa.

Näin Tampereen keskustassa asuvana ravintola ja valinnan varaa riittää. Syrjemmällä taitaa olla hieman suppeampi valikoima tai ei ollenkaan :( Tässä tuleekin mieleen, että eikö ruuan saisi näin keskustassa halvemmalla kun kävelisi kadulle ja hakisi itse... noh.. joskus aina laiskottaa :)

Outoa, että syrjemmällä asuville ei tarjota tällaista palvelua. Tuleeko liian kalliiksi kuljettaa ruoka annokset autolla perille.. ehkäpä. Luulisi että juuri syrjemmällä ja kauempana asuvat haluaisivat nouto ruokaa suoraan kotiin. No siellä ehkä muhii monta potentiaalista asiakasta näille palveluille. Jospa palvelut kehittyisivät ja jatkossa ruokaa toimitettaisiin syrjemmällekin.

Mutta joka tapauksessa näin hyvän ruuan ystävänä olen näihin palveluihin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi muillekin! ..joskus pitää rentoutua ja antaa muiden tehdä ruuat puolestasi :)

bottom of page