top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Google Local Guides - Oletko tutustunut palveluun ?

Olen myynyt sieluni jo kauan sitten Googlelle :) Käytän Chromea, Bloggeria, Gmailia, Google Mapsia omistan jopa ChromeBookin :) Google tietää minusta varmaan enemmän kuin itse itsestäni.. heh :) No joo..

Nyt sattumalta törmäsin tällaiseen Googlen Local Guides palveluun, kun kuinka ollakaan "Google" lähetti minulle viestiä ja ehdotti liittymistä :) Eli liittymällä Local Guideksi saa Google Mapsin kautta tehdyistä arvosteluista sekä kuvien lisäilystä ym. pisteitä. Pistetilin karttuessa nousee leveliltä toiselle ja saa jotain uusia ominaisuuksia. Level nelosella saa esim. ilmaista lisätilaa Google Driveen. Eli toisin sanoen hienosti naamioitu palvelu saada ilmaista työvoimaa. Ihmiset ympäri maailmaa päivittää Googlen puolesta tietoja :)

No eipä siinä mitään tässähän on sitä joukkovoimaa ja yhteisöllistä meininkiä. Näinhän sitä kun kaikki toimisi ja omatoimisesti omaksi iloksi paranneltaisiin systeemejä niin maailmahan olisi paljon parempi paikka.

No minähän heti tietysti tuuppasin palveluun toistasataa ruoka-annos valokuvaa erinnäisistä ravintoloista. Kun ravintoloita nyt on viime vuosina tullut kierreltyä yksi jos toinenkin. "En voi sille mitään ruoka on niin hyvää!"

Ponkaisin siis heti saman tien Local Guidesin levelille 3 .. jippii!

Onko kukaan muu kokeillut tätä ? ...liittykää ja arvostelkaa. Pistetään Tampereen paikat maailman kartalle ja miksei koko Suomen... ehkä jopa koko pallon!

bottom of page