top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Eka kerta - Friends & Brgrs, Tampere

Ihan testimielessä nappasin tässä jokunen päivä taaksepäin Tampereen Friends & Brgrs pikaruoka ravintolasta mukaan pari ateriaa. Tarjonta on aika suppea, mutta sehän ei ole lainkaan huono juttu. Ei tule niin helposti valinnan vaikeutta. Annoksista saisi olla näkösällä ehkä hieman enemmän tietoa kuin pelkkä nimi, mutta näillä mentiin.

Tilaus tiskille ja piippari härveli kouraan. Tilasin kaksi Friends & Brgrs ateriaa. Hetken odottelun jälkeen härveli jo piipittelikin ja annokset sai noutotiskiltä. Burgerit ja ranskalaiset oli pakattu nouto valmiiksi eikä kukaan tähän mennessä ollut kertonut, että juomat pitää itse ottaa hanasta. Itse tykkään tässä tapauksessa enemmän Mäkkärin tai Hesen kuviosta, jossa mukaan otettaessa kaikki on pakattu jo valmiiksi pussiin ja eikun menoksi. Myöskään juoma tiskillä ei ollut mitään mihin juomamukit olisi saanut pakata. No kaksi mukia kulki nyt ihan kädessä mutta isompi satsi olisi ollut mahdoton kuvio :) Tästä pieni miinus ja kehittämisen paikka!

Friends Burger - Friends & Burgers, Tampere

Mutta itse ruokaan. Ensi vaikutelma burgerista ehkä hivenen pieni. Mutta raaka-aineet hyvät ja maku kohdillaan... maukas. Sämpylä oli pehmeä ja hyvä ei mikään korpuksi paistettu. Pihvi "kotitekoisen" oloinen kuten ehkä hieman koko burgeri.

Ranskalaiset - Friends & Burgers, Tampere

Ranskalaiset oli näin mukaan ottaessa pakattu hieman grillipaikkojen tyyliin pahvi kippoon. Hetken kuljetuksesta johtuen ranskalaiset eivät olleet enään ihan rapeimmasta päästä, mutta muuten ihan ok.

Ulkonäkö myös "kotitekoista" nämä kai tehdään ihan perunoista leikkaamaalla jos olen oikein ymmärtänyt. Suolaa olisi omaan makuuni saanut olla enemmän. Ranskalaiset olivat oikeastaan suolattomia. Mutta tämäkin on varmaan nykypäivän trendi. Sama vika on muissakin pikaruoka paikoissa! Ranskalaisiin suolaa KIITOS!

Palvelu oli ainakin tällä kertaa hieman hapuilevaa, mutta ystävällistä. Hieman enemmän olisin toivonut informaatiota esim. mitä annoksiin kuuluu ja miten juomapuoli hoidetaan. Saako juomaa esim. paikan päällä santsata samaan hintaan ? ...no ehkä nämä olisi pitänyt itse kaikki kysellä.

Ravintola siisti ja valoisa. Uuden karhea vielä remontin jäljiltä. Sijainti erinomainen keskustorin kulmalla vanhan McDonaldsin paikalla.

Suosittelen tämä lämpimästi ja varmasti käyn itsekin täällä uudelleen. Pitäähän ne muutkin burgerit maistella.

bottom of page