top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Huonoin "Hangover" ikinä! - Chicago Food Park, Tampere

Update 15.11.2017: Chicago Food Park on lopettanut toimintansa!

Eksyin tänään Kauppakeskus Lielahteen Tampereella. Joka paikassahan sitä nälkä yllättää ja tällä kertaa jostain kumman syystä menin Chicago Food Parkiin. Täytyy heti sano, että jos olisin lukenut Eat.fi:n kommentit tästä paikasta etukäteen olisin voinut nämäkin rahat tuhlata johonkin parempaan. No aina ei voi voittaa ja tulipahan tämäkin koettua :)

Ravintola ameriikan tyyliin sisustettu. Näitä ameriikan tyylisiä paikkoja alkaa Tampereelta löytyä jo joka puolelta, ehkäpä konsepti on jollain lailla hyväksi havaittu. Ehkä vetää myös lapsi perheitä.

Palvelu oli pirteää, todella pirteää. Omaan makuuni ja ehkä Suomen mittakaavassa jo vähän liiankin ylitseampuvan pirteää :) No joo, homma kuitenkin toimi pirteästi ja nopean tehokkaasti.

Tilasin "Hangover" pizzan - savuhärkää, lihapullia, savupekonia, kebablihaa, suolakurkkua ja sinihomejuustoa, hinta 16,90e euro lisää niin pohja olisi ollut paksumpi.

Pizzaa odotellessa sai "salaattipöydästä" hakea alkupalaa. Salaatti valikoima oli todella onneton tarjolla oli nuhjuista jäävuorisalaattia, oliiveja, punajuuren palasi, kikherheitä, pikkelöityä sipulia ja jonkinlaista "italian" salaattia jonne oli pilkottu "jotain" pihviä. - Ei hyvä!

Hangover - Pizza

Hangover pizza saapui tuota pikaa pöytää, ulkonäkö ja koko... hmmm..ok, odotin kylläkin jotain oikein tuhtia ja rasvaista mättöpizzaa. Varsinkin tähän hintaan! Eli hinta/koko/laatu suhde ei todellakaan kohdannut.

Ja kaiken lisäksi pizza oli vielä täysin MAUTON! Näillä aineksilla eikä pizza ollut edes suolainen!! ..eikä rasvainen! Perus pizza/kebab paikoista saa puoleen hintaan pizzan kuin pizzan jossa on ainakin makua!

Pepper Steak'n Fries

Kaveri tilasi Pepper Steak'n Fries (Naudan lehtipihvi) annoksen joka oli kuulemma todella suolainen alkoi jo loppua kohden tökkimään. Vaikka suolaisesta ruuasta pitääkin.

Eikö tuossakaan annoksessa mielestäni kyllä hinta ollut kohdallaan.Lehtipihvi ja ranskalaiset 19,30e todella ylihintainen!

Eipä ole pitkään aikaan ihan näin huonoa ruokapaikkaa tullut vastaan. Käynti oli todellakin ensimmäinen ja viimeinen tässä paikassa! En voi suositella muillekaan!

Chicago Food Park, Lielahtikeskus - Tampere

Teivaankatu 1, 33400

Update 15.11.2017: Chicago Food Park on lopettanut toimintansa!

bottom of page