top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Juvenes - Ravintola Ziberia, Tampere

Toooodeeella pitkästä aikaa tässä muutama viikko sitten eksyin tällaiseen aika perinteiseen lounas paikkaan Tampereen Siperiassa, Finlaysonilla. Juvenes - Ravintola Ziberia opiskelija/työmaaruokalamainen kokemus kaikenkaikkiaan. Ruoka lautaselle suoraan noutopöydästä ja kassan kautta syömään. Valikoima kyllä ihan kohtuullinen - salaatti valikoimaa ja lämmintä ruokaa useampi vaihtoehto. Myös keittoa olisi löytynyt. Jälkkäriäkin tarjolla. Eli ihan hyvä tarjonta tuohon hieman alle kympin hintaan nähden. MUTTA ruuan maku.. tai siis mikä MAKU? Jos nyt ihan oikein muistan niin possu jota söin oli inkivääri-appelsiini possua. Mutta en itse maistanut siinä kumpaakaan eikä ruuassa ollut myöskään suolaa. Kaiken lisäksi possu oli vielä osittain aika sitkeää :( ..ei hyvä! Kyllä ruuassa makua pitäisi olla!

Samaan hintaan saa monesta muusta paikasta todella hyvän ja maukkaan ruoka annoksen jossa on makua!

Kyllähän tällaisessa paikassa toki hyvänä puolena voisi olla paikan nopeus. Otat ruuan, maksat, syöt ja poistut!

Palvelu oli kyllä miellyttävää, iloista ja toimivaa. Kassa veti hyvin eikä jonoa syntynyt.

..itse en taida täällä käydä taas pitkään aikaan. Ehkä taas vuosien päästä voisi käydä kokeilemassa muutoksien tuulia :)

Ravintola Ziberia

Itäinenkatu 9, 33210 Tampere

bottom of page