top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Kääretorttu - Resepti

Enpä ollutkaan sitten aikoihin tehnyt kääretorttua, mutta suhteellisen hyvinhän tuo tuntui onnistuvan. Kääretorttu on nopea ja helppo tehdä. Ja useimmiten ainkeset siihen löytyy kaapista valmiina. Tähän kääretorttu tuli laitettua täytteeksi karviaishilloa + jotain extraa :)

Kääretorttu

Kääretorttu - Resepti

Ainekset:

4 munaa

1½ dl hienoasokeria

1 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Mitä kaapissa sattuu olemaan :)

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoittaen muna-sokerivaahtoon. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 7–10 minuuttia. Ripottele pinnalle ohut kerros sokeria. Kumoa kypsä torttulevy. Poista paistoleivinpaperi varovasti ja anna torttupohjan jäähtyä hetki. Levitä täyte levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen.

bottom of page