Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

RECENT POSTS: 

Reubenpizza - resepti

June 14, 2015

Tuli pitkästä aikaa tehtyä taas tätä omasta mielestäni erittäin hyvää pizzaa ja huomasin, että en ole tainnut jakaa eteenpäin lainkaan. Joten pistetäänpä hyvä kiertämään. Suosittelen kokeilemaan oudoista aineista huolimatta. Kirjoittelin ohjeen joskus aikoinaan "Kuuluisat kuppilat tv-sarjasta". Reuben on alunperin jonkinlainen leipä jossa on reilusti naudanliha siivuja välissä. Tämä on siitä tehty pizza variaatio.

 

Reuben Pizza

Pohja:

Tee normaali pizzapohja tai karppipohja tai vaikka kaupan valmis. Millainen pizza pohja nyt itseäsi miellyttääkin.

 

Täyte:

Thousand Island salaatinkastiketta

Emmentaljuustoa

Naudanlihasiivuja (Suolalihaa ja/tai ohuen ohut naudanlihasiivuja tai mitä naudanlihaa nyt löytyykin)

Kuminansiemeniä

Hapankaalia

Mozzarellajuustoa

Suolakurkkua

 

Levitä pizzapohjan päälle järjestyksessä Thousand Island kastiketta, emmental juustoraastetta, naudanlihasiivuja, kuminansiemeniä, hapankaalia ja lopuksi mozzarellajuusto raastetta. Paista 200 asteisessa uunissa n. 12-15min. Uunin jälkeen päälle vielä suolakurkku siivuja.

 

Suosittelen rohkeasti kokeilemaan!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload