top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

InspiRad.io - jäin koukkuun heti!

Jossain interneetin syövereissä törmäsin Jaakko Halmetojan ja Tuomas Kytömäen uuteen InspiRadioon ja jäin heti koukkuun. Oli pakko kuunnella tähän muutaman päivän sisään kaikki podcastit mitä oli tarjolla: Arman Alizad, Paleface,Mikko Hyppönen, Anne Kukkohovi, Juha Helppi, Paola Suhonen. Todella inspiroivaa ja hyvää juttua.

Ote InspiRadion sivuilta:

Elämän vuoristoradassa tuntuu, että toisilla henkilöillä on hieman isompaa silmukkaa, sekopäisempiä tiputuksia, uljaampia nousuja, vauhdikkaampia käännöksiä ja kiehtovampia kanssamatkustajia. InspiRadiossa me haluamme hypätä mielenkiintoisten ja inspiroivien henkilöiden kyytiin. Jarrumiesten roolissa hidastamme vauhtia hetkeksi juuri sen verran että pääsemme aistimaan matkan parhaita sekä viihteellisimpiä paloja. Tavoite on saada vedet silmäkulmiin, vatsanpohjaan väänteitä ja tuhria housut.

InspiRadio tuo raikkaan tuulahduksen suomalaiseen mediakenttään inspiroivilla, viihteellisillä ja välillä syvällisillä keskusteluilla, jotka ovat ilmaiseksi kuunneltavissa podcastien muodossa tai katsottavissa videoina. InspiRadio on verbaali tutkimusmatkailu kiehtovien ihmisten ja aiheiden maailmaan. Maailmaan mitä yleensä vain raapaistaan pintapuolisesti perinteisessä mediassa. InspiRadio pyrkii luomaan tilan keskusteluille, joihin syntyvä virta määrittää itse kestonsa ja intensiteettinsä. Emme rajaa podcastien kestoa tai editoi nauhoitettua materiaalia. Uskomme avoimuuteen ja aitouteen.

Nettisivut: inspirad.io

Suosittelen tutustumaan. Hyvää settiä!!

bottom of page