top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Pikkelöidyt punasipulit - resepti

En ole koskaan pikkelöinyt mitään ja joka paikassa näkyy pikkelöityä sitä ja tätä. Joten pitihän sitä kokeilla itsekin pikkelöidä jotakin. Tein pikkelöityä punasipulia ja pikaisella googletuksella arvoin reseptin :) Alkuperäinen resepti löytyy Hayley's Cuisine blogista, kiitos vaan sinne.

Hyvinhän tuo pikkelöinti onnistui ja hyvää tuli heti ensi yrittämällä. Ei ollenkaan vaikeata hommaa kun vain aloittaa. Alla resepti:

Pikkelöity Punasipuli - resepti

2 punasipulia

1,5 dl punaviinietikkaa ( tai jotain muuta )

3 rkl sokeria

ripaus suolaa

laakerinlehti

5 neilikkaa

5 mustapippuria

chiliä maun mukaan

Kuori sipulit. Pilko ohuiksi suikaleiksi. Laita muut ainekset kattilaan ja kuumenna. Lisää punasipulit ja kiehauta n. 3 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Pistä purkkiin ja säilytä jääkaapissa.

Sopii hyvin kaikenlaisten ruokien lisäkkeenä.

bottom of page