top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Nyhtökana (Pulled Chicken) - Resepti

Törmäsin tuossa jossain mainoslehtisessä Nyhtökana reseptiin ja sitähän piti heti testailla vaikkei kaikkia aineita kotoa löytynytkään. Kanasta tuli sen verran hyvää että täytyy laittaa reseptiä tänne muillekin tarjolle.

Nyhtökana (Pulled Chicken) - resepti

n. 500g maustamatonta broileria

Soosi:

4rkl Inkkarisokeria

3rkl soijaa

1 pieni purkki tomaattipyrettä (n. 2rkl)

1rkl punaviinietikkaa

pala inkivääriä

valkosipulia maun mukaan

reilu 1 tl Tulista Currytahnaa (Rajah Hot Currypaste)

Sekoita soosi ainakset ja kaada vuokaan broilerien päälle, pyörittele broilerit soosissa. Laita folio päälle ja uuniin 150 astetta, parisen tuntia. Ota broilerit soosista ja nyhdä pieneksi. Sekoita nyhdetty kana soosin joukkoon. Voit käyttää vielä hetken uunissa.

Erittäin hyvää!! nam!

bottom of page