top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Ly's Garden (Tampere)

Update 21.11.2017 - Ravintola lopettanut toimintansa!

Nälkä yllätti ja eikun kiinalaisen buffettiin. Tämä Tampereen Tullintorilla sijaitseva Ly's Garden osui kohdalle joten sinne siis. Viikonlopun buffet 13,90e johon kuului jälkkäriksi friteerattu banaani+jätski. Tästä ruuasta ei voi muuta sanoa kuin, että tarjolla samat kiinalaiset pöperöt kuin vuosia sitten aiemminkin. Hiukan kaipaisi vaihtelua näihin ruokiin (..ja samaa voisi oikeastaan sanoa kaikista muistakin kiinalaisista ravintoloista joissa on buffet). Samoin kaipasin makua, ruuat ihan ok mutta maku puuttui! Ja vaikka itse tykkään sipulista niin ainakin tällä kertaa sipulia oli todella paljon, joten voisi sinne muitakin kasviksia laittaa. Tarjolla oli siis muutamia erilaisia sörsseleitä, nautaa, possua, kanaa. Friteerattuja kanapalleroita, siipiä, sipulirenkaita ja tietty riisit ja nuudelit. Jotain salaattia myös tarjolla.

Ihan ok, perus kiinalainen joka on ollut samalla paikalla jo vuosia, perus siisti ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Hinnoittelu ainakin viikonloppuna ruokaan nähden yläkanttiin.

bottom of page