top of page

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Shawarma Jahala - Arabialaisia herkkuja.

Update 6.11.2017 - Ravintola lopettanut toimintansa!!!

Arabialaisia herkkuja. Paikan ruuhkasta johtuen piti ruuat ottaa mukaan. Tuskin tämä ravintola näin suosittu on mutta vierailu hetkelläni, paikassa sattui olemaan isompi ryhmä ihmisiä juhlistamassa "jotain". Tulikin heti sisään astuessani mieleen että ei kai ovessa lukenut "yksityistilaisuus", mutta ei kyllä paikka ihan auki oli ja palvelu pelasi.

Mukaan lähti heti kolme annosta:

Shawarma Pitaleipä (liha) 6,50e

Shawarma Pitaleipä (kana) 7e

Sultani (Shish lihakebab, kanakebab riisi ym.. ) 10e

Sultani oli annoksena pettymys, suurin osa annoksesta oli riisiä, kanaa vain 4 palaa ja lihaa onnettoman pienen näköinen pötkylä. Tässä ei hinta/laatu suhde kohdannut lainkaan. Maku oli ihan ok, aika mieto. Omaan makuuni olisi saanut olla mausteita enemmänkin.

Shawarma kana ja liha pitaleivät myös maultaan aika mietoja. Ulkonäöltään samaa luokkaa kuin perus pitakebab, omasta mielestäni melkeinpä perus kebabissa on enemmän makua. Lihan/kanan lisäksi näissä oli salaattia ym. sekä myös oliiveja ja rypäleitä joka olivat aika yllättävää. Erikoista myös että pitaleivissä oli salaatti ym. pohjalla ja lihat päälimmäisenä. Näissä pitaleivissä oli paremmin hinta/laatu kahdallaan.

Arabialaistahan ruokaahan tämä kai on, jotenkin kaukaisesti tuli mieleen intialaisen/nepalilaisen maut, mutta tosiaan aika mietoa tavaraa. Minun mielestäni nämä ruuat kaipaisi lisää mausteita ja makua!

Paikkana siisti, aika pieni, juuri remontoitu ja todellakin kokenut hurjan muutoksen parempaan aiemmin paikalla olleen Vegemestan ajoista. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Eniten tästä tulee mieleen ihan perus kebab/pizzeria mutta mukavaa, että on jotain pientä vaihtelua. Tällaisia erikoisuuksia ja vaihtoehtoja kaivattaisiin kuitenkin lisää perus kebabbia ja pizzaahan saa joka nurkalta.

Ehkä voisin poiketa toistekin, mutta ei ihan heti ykkösenä ole kyllä listallani kun nälkä yllättää. Paikan palvelu vetää ehkä enemmänkin puoleensa.

!! Ravintola lopettanut toimintansa!!

Shawarma Jahala

Satamakatu 5

33200 Tampere

bottom of page