Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

RECENT POSTS: 

Maa-artisokka keitto

November 9, 2012

Pistetäänpä välillä hiukan reseptiäkin tarjolle kun tuli kokkailtua maa-artisokka keittoa. Monessa tv-ohjelmassa tuota on aina vilahtanut ja nyt tuli ensimmäisen kerran itse kokeiltua ja hyväähän siitä tuli.. nam, slurps.. mums mums...

 

Resepti:

1 sipulia

500 g maa-artisokkaa

n. 2 rkl voita

5 dl kasvislientä

loraus kuohukermaa

suolaa maun mukaan

ripaus valkopippuria

 

Kuori ja pilko sipuli. Kuori maa-artisokat ja paloittele. Voi kattilaan ja kuullota sipuli sekä maa-artisokkapalat. Lisää kasvisliemi ja hauduta keittoa kunnes maa-artisokat on pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. ....ja ei kun syömään!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload